Íme rövid tartalom a Stephenie Meyer

által írt könyvekből, -amiket ha nem olvastál volna még el,- a honlap alján írok rövid hivatkozást hol férhetsz hozzá, itt pótolhatod

 

 

 

Stephenie Meyer - Twilight /Alkonyat/

Forks fölött mindig felhős az ég. Bella Swan, az érzékeny, zárkózott lány afféle önkéntes száműzetésre ítéli magát, amikor ideköltözik apjához. Bella alapjáraton is mágnesként vonzza a bajt, ezúttal azonban nem csak a "mindennapi" csetlések- botlások fenyegetik.

Hanem Ő...

Ő, akinek aranyszín szeme van, titokzatos, szeszélyes, kiszámíthatatlan, félelmet keltő és biztonságot sugárzó. Ő, akit Edwardnak hívnak, mint valami ódivatú regény hősét. Ő, aki megmenti az életét. Ő, aki mégis a legnagyobb veszélyt jelenti Bella számára. Az indián rezervátumban furcsa, félelmetes mesék keringenek. S egy nap a legenda megelevenedik...

A földkerekségen mostantól az alkonyat a szerelem napszaka!

Stephenie Meyer - New Moon /Újhold/

Bella mer szeretni. Az élete árán is.

Edward Cullen titkokkal terhes hosszú élete során először igazán boldog végre. És ekkor kedődnek csak az igazi bajok. Egyetlen ostoba pillanat végzetes következményekkel jár. Edward maga mögött hagy mindent, Bella pedig majdnem belehal a veszteségbe. S miközben hátborzongató halálesetek tartják izgalomban Forks városát, különös árnyak kószálnak a rezervátum körüli erdőkben, Bellát pedig egy furcsa hang bűvöli egyre hajmeresztőbb őrültségekbe. A földgolyó túloldalán Edward végzetes lépésre készül, de ezzel csak mégnagyobb veszélybe sodorja valamennyiüket...

Hát mégis rémálommá válhat ez a szerelem? Elfogyhat mint a Hold?

http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/twilightbest/uploads/1243879515_86.gif 

Stephenie Meyer - Eclipse /Napfogyatkozás/

Rejtélyes gyilkosságsorozat tartja rettegésben Seattlet, Viktória még mindig nem adta föl, hogy bosszút álljon James halála miatt. Bellát továbbra is minden oldalról veszély környékezi. És mintha ez nem lenne elég, kénytelen választani Edward iránt érzett szerelme és Jacobbal való barátsága között...

Miközben vészesen közeledik az érettségi időpontja, Bellára még egy további döntés is vár: választania kell élet és halál között. De vajon melyik melyik?

A könyv megjelenése 2009. októberében lesz magyar nyelven. Rajongói aláírásoknak köszönhetően a puha és a kemény borítós változat egyszerre fog mejelenni!

 

 Stephenie Meyer - Breaking dawn /Hajnalhasadás/

Bellának dönteni kellett: a halhatatlanok sötét, de csábító világát választja-e, vagy a teljes emberi életet? Márpedig ez a döntés lesz az a hajszál, amelyen két törzs élete is múlik.

Most, hogy Bella meghozta a döntést, megdöbbentő, váratlan események sorát indítja el vele. Amelyeknek felmérhetetlen, megsemmisítő következményei is lehetnek.

A Twilight saga legújabb döbbenetes, türelmetlenül várt kötetében végre fény derül ennek a lenyűgöző romantikus történetnek minden titkára és rejtélyére.

A könyv megjelenése 2010. februárjában lesz magyar nyelven. Rajongói aláírásoknak köszönhetően a puha és a kemény borítós változat egyszerre fog mejelenni!

 

Aki nem olvasta még a könyveket, annak figyelmébe ajánlom Petra honlapját:

A Stephanie által írt könyveket itt olvashatjátok: a könyvek címszó alatt kell keresned. Aktuális hírek, családrajz, autógramm címek és egyéb meglepik is találhatók a honlapon.

A honlap eléréséhez kattintsál az alábbi képre!

  

Naptár
Szavazás
Melyik rész tetszik a legjobban az Alkonyatból?
Bella megmentése Port Angelesben?
Bella Edward családjánál
Baseball
Bella megmentése Jamestől
Csókjelenetek (szobában, film végén)