Erre a lapra egy kis érdekességet szántam nektek!

    Remélem tetszeni fog és örültök neki!                 

Ide teszem fel azoknak a honlapoknak az elérhetőségét, amelyeknek szerkesztője könyveket írt a rajongók szórakoztatására

A Midnight Sun című regényt folytatta Benina. 

Elérhetőség: http://alkonyzona.blogspot.com.

A honlapját a kicsi képre kattintással elérheted:

Annak aki nem tudja, hogy miről van szó: Az írónő Stephenie Meyer az Alkonyat című regényét, amit mint tudjátok Bella szemszögéből írt, elkezdte írni ezúttal Edward szemével, gondolataival. Elkészítette a 12. fejezetig, odaadta egy ismerősének, hogy véleményezze, de az galád módon feltette a könyvet az internetre. Amikor ezt megtudta az írónő abbahagyta a könyv írását. Azóta is úgy van félig készen. Legalább is nem tudok még más fejleményről, ha valaki tud, az írja meg!

Benina volt olyan aranyos és ügyes és ezt a nehéz feladatot felvállalta, hogy nekünk örömöt szerezzen és folytatja a könyvet. Tehát aki akarja a fent írt honlapon elérhet és ott olvashatja. Én rendszeres olvasója vagyok és nagyon élvezem, nektek is ajánlom! Egyébként Benináról még annyit, hogy írt egy könyvet, Lélekőr a címe. A honlapján arra is kattinthattok és beleolvashattok.

A New Moon című  regényt Edward szemszögéből folytatta Benina.

Elérhetőség: http://newmoon-benina.blogspot.com

A honlapját a kicsi képre kattintással elérheted:

Benina ezt a regényt még nem rég kezdte, így még nem sok részt kell elolvasnotok. Rendszeres olvasója vagyok és nagyon élvezem, nektek is ajánlom ezt az írását is.

 http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/twilightbest/uploads/1243879515_86.gif

Modern tündérmese címmel ír Benina egy aranyos történetet. Most kezdte a napokban. Nekem nagyon tetszik, remélem, hogy még sokáig írja.

Az írást a következő képre kattintva érhetitek el: 

  

A Cullen család tagjai átváltozásának történetét Éva írja le. A történeteket az átváltozásokról a 2009. júniusi és júliusi archívumba találjátok.

2009. augusztustól ezen az oldalon Emmett Cullen szemszögéből írja meg a New moon történéseit Éva; aveibed alias debieva. Reméli,hogy elnyeri a tetszéseteket! Nekem tetszik.

Elérhetőség: http://thecullenstorys.blogspot.com

A honlapját a kicsi képre kattintással elérheted:

Benina társszerkesztő.

 

JÓ OLVASÁST, SZÓRAKOZÁST KÍVÁNOK MINDENKINEK!

Naptár
Szavazás
Melyik rész tetszik a legjobban az Alkonyatból?
Bella megmentése Port Angelesben?
Bella Edward családjánál
Baseball
Bella megmentése Jamestől
Csókjelenetek (szobában, film végén)