HÍREK FORRÁSSAL

 

Végre a mi Jacobunk vezet! Az nem semmi ám, hogy egy jelentéktelen mellékszereplő (Alkonyatban) megelőzi a szívtipró EDWARDOT!!!

 

Véget ért Hollywood legnagyobb románca

 

Véget ért Hollywood legnagyobb románca

2009. október 28., szerda 16:30

Story online

A Twilight filmek producerei elérték a céljukat, Kristen Stewart kirakta Robert Pattinson szűrét, mert más irányba képzelték el a kapcsolatukat.

Hamarosan itt a következő Twilight film, az Újhold bemutatója, de a főszereplő szerelmeseket alakító Robert Pattinson és Kristen Stewart biztos nem fognak őszintén mosolyogni a premieren. A páros ugyanis múlt héten véget vetett nyílttitokként kezelt románcuknak. Illetve csak a színésznő kezdte fojtogatónak érezni a kapcsolatot, mert tizenkilenc évesen nem akarta magát lekötni. Robert pedig már az esküvőt tervezgette, és Angliába akart költözni kedvesével. A hölgyemény érzelmei viszont csak a széria harmadik részének felvételei alatt voltak hevesek, és az utolsó csapóval együtt a rózsaszín köd is elszállt. Így csak a kötelező promóciós megjelenéseken hajlandó R-Pratz mellé állni.A szakításnak Roberten kívül igazából mindenki örül. A rajongó lányok érthetően nem lelkesedtek, hogy életük szerelmének van valakije. A producerek pedig pont ezen okból kifolyólag nem támogatták, hogy a tinisztárok az életben is egy párt alkotnak. Ezért hivatalosan sosem mondhatták ki azt a fiatalok, hogy egymást szeretik.

Kiütötték a szívtipró tinisztárt!

  • Nők Lapja Cafe
  • 2009. 10. 22.

Eddig tartott Robert Pattinson töretlen népszerűsége...

Alig egy évig volt listavezető Amerikában Robert Pattinson, az Alkonyat  című film sztárja a népszerűségi listán. Mostanra már csak a harmadik a tinilányok kedvencei között. A sors fintora, hogy az első helyet az a Taylor Lautner kaparintotta meg előle, aki a vámpíros sorozatban is a vetélytársa. A mindössze 17 esztendős félvér srác ma már naponta 4-500 rajongói levelet kap, és érte állnak sorban a filmstúdiók, pedig a New Moon majd csak novemberben kerül az amerikai mozikba. A kedvencek listáján a második Chace Crawford, akit a magyar lányok A pletykafészek című sorozatból ismerhetnek.

Egyelőre Robert Pattinson is szépen eléldegélhet a szerepeiből, hiszen egymás után öt filmre kötött szerződést Hollywoodban. 

 

 

 

 

Naptár
Szavazás
Melyik rész tetszik a legjobban az Alkonyatból?
Bella megmentése Port Angelesben?
Bella Edward családjánál
Baseball
Bella megmentése Jamestől
Csókjelenetek (szobában, film végén)